ΠΡΟΦΙΛ


Η DOCUSYS Α.Ε. είναι μία εμπορική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Κύρια δραστηριότητα της είναι η αντιπροσώπευση, αγορά, πώληση ή εκμίσθωση των προιόντων της Xerox Hellas που αφορούν σε μηχανήματα, συστήματα, λύσεις και υπηρεσίες παραγωγής και διαχείρισης εγγράφων.

Επίσης δραστηριοποιείται στην αγορά και πώληση όλης τη σειράς αναλωσίμων Xerox, HP, Samsung, Canon, Lexmark αλλά και όλων των υπολοίπων κατασκευαστών (χαρτί, αναλώσιμα μηχανημάτων).

Τέλος, εμπορεύεται faxes, laptops, computer accessories, scanners, plotters, projectors συστημάτα οργάνωσης γραφείου και περιφερειακά διαφόρων κατασκευαστών.

Από τις αρχές του 2017, η εταιρεία εμπλούτισε  τα προϊόντα και τις λύσεις που παρέχει στους πελάτες της, ενσωματώνοντας την 20ετή εμπειρία μιας από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας  ολοκληρωμένες λύσεις σε λογισμικά προγράμματα από τις πρωτοπόρες εταιρείες  Entersoft και Softone. 

Τα πακέτα λογισμικών και υπηρεσιών  απευθύνονται σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, από  την πιο μικρή εμπορική εταιρεία  μέχρι τη πιο ειδική λύση για πολύ εξειδικευμένες αγορές.

Η Docusys φέτος συμπληρώνει 29 χρόνια λειτουργίας και επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας. Απασχολεί 30 άτομα, άρτια εκπαιδευμένα σε όλους τους τομείς προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών και διοικείται από πολύ έμπειρα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Xerox Hellas, τα οποία συνδέονται και μετοχικά με την εταιρία.

Η έκθεση, το τμήμα πωλήσεων, οι διοικητικές υπηρεσίες και οι αποθήκες αναλωσίμων και μηχανημάτων της Docusys στεγάζονται σε χώρο 700 τ.μ. επί της οδού Πλούτωνος 42-44 στην Δάφνη (πλατεία Χαραυγής).

Στα 29 αυτά χρόνια λειτουργίας της έχει επιτυχημένα συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις.

Οι άνθρωποι της συνεχώς συμμετέχουν σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη της αγοράς και των αναγκών των πελατών της η Docusys είναι οργανωμένη σε 5 τομείς δραστηριότητας, όπου απασχολούνται 20  σύμβουλοι πωλήσεων, που καλύπτουν αντίστοιχα: την αγορά των Γραφικών τεχνών, την αγορά των αναγκών του γραφείου στο σπίτι και της μικρής επιχείρησης,  την αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και ευρύτερου δημόσιου τομέα, την αγορά των χαρτικών και αναλωσίμων σε όλες τις παραπάνω αγορές καθώς και την προώθηση πακέτων  λογισμικών και παροχής υπηρεσιών και προϊόντων πληροφορικής.

 

Η προïοντική της γκάμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει :

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ / ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ :

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

ΧΑΡΤΙ, ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩN

ΙΤ SERVICES - ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧH  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

‘Ολα τα προïοντα της εταιρίας συνοδεύονται από τις επίσημες εργοστασιακές και service εγγυήσεις των κατά περίπτωση κατασκευαστών.

 

DOCUSYS