ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ & ΧΑΡΤΙΚΑ


 

Consumables Analosima kai xartika

Μπορούμε να σας παρέχουμε αναλώσιμα υλικά όλων των μηχανημάτων της Xerox Hellas. Κάθε ένα από τα γνήσια Xerox αναλώσιμα για τον εξοπλισμό σας,  αποτελεί βασικό κομμάτι του μηχανήματος που σχεδιάστηκε προσεκτικά και ελέγχθηκε  από όλους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους , ώστε να σας παρέχει κορυφαία απόδοση, αξιοπιστία και βέλτιστη απόδοση και ταυτόχρονα  να σας βοηθήσει να αποφύγετε ζημιές στον εξοπλισμό και πιθανές δυσλειτουργίες. Eπιπλέον έχουν εργονομικό σχεδιασμό ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε μόνοι σας χωρίς να απαιτείται η παρουσία τεχνικού.
Η εταιρεία μας συμμετέχει και  στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Xerox  κενών δοχείων μελανιών και toners το οποίο ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αναλωσίμων και παρέχει εναλλακτικές λύσεις για την μη καταστροφή των άδειων κασετών.
Εκτός από τα γνήσια αναλώσιμα Χerox μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με όλους τους κωδικούς αναλωσίμων όλων των μεγάλων κατασκευαστών για εκτυπωτές, fax και φωτοτυπικά όπως toners, ink cartridges, μελανοταινίες, κλπ.
Το τμήμα αναλωσίμων μας μπορεί να σας προτείνει  προϊόντα χαρτιού βάσει  των εφαρμογών και των αναγκών σας,  μέσα από μια ευρεία κωδικών  όλων των ειδών και κατηγοριών από απλό χαρτί Α4 μέχρι εξειδικευμένα χαρτικά, ειδικά χαρτιά, μαγνητικά υλικά, ετικέτες, διαφάνειες  κλπ  για όλες τις  εφαρμογές σε  εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, και με άμεση διαθεσιμότητα.


Τελείωσε το αναλώσιμό σας? Μην το πετάξετε στα σκουπίδια!

Η Χerox συνεχίζει να πρωτοπορεί στην παροχή εναλλακτικών λύσεων για τα χρησιμοποιημένα αναλώσιμα συμπεριλαμβανομένης της ανακύκλωσης μονάδων εκτυπώσεων, πλαστικών και μετάλλων καθώς τη μετατροπή των απορριμάτων σε ενέργεια.
Όλα αυτά είναι εφικτά χάρη στο πρόγραμμα Green World Alliance. Το πρόγραμμα αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία για τη διάθεση και ανακύκλωση των συσκευασιών και αναλωσίμων με τρόπο που ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και περιγράφεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.xerox.com/about-xerox/recycling/cartridge-recycling/elgr.html

go green

  recycling